Mascota RONNY

Hei, tu l-ai cunoscut pe RONNY? El este mascota Echipei Naționale de Fotbal și poate cel mai înfocat fan al ei, reprezentând fiecare inimă de român ce bate pentru tricolori. Nu întâmplător, el e un veritabil ciobănesc Carpatin, renumit pentru forța, loialitatea, curajul și inteligența sa. Te invităm să-l descoperi în galeria de poze și clipuri, dar mai ales în galeria fiecărui meci al Naționalei.

RONNY în cantonament

Dă play și descoperă surpriza lui RONNY pentru jucătorii naționalei: o vizită în cantonament alături de cei mai mici și mai pufoși susținători, o armată de pui ciobănești carpatini. Descoperă cine a dat cele mai bune pase cu patrupezii, dar și cum i-a încurajat RONNY pe tricolori la meci, oferindu-le pasiunea și energia suporterilor, chiar și într-o perioadă de restricții.

Meciul România-Grecia

PENNY susține cu pasiune echipa Națională de Fotbal încă din 2015, iar vestea că vom putea sprijini în calitate de sponsor principal și echipa Under 21 a fost întâmpinată cu același entuziasm. Alături de RONNY și prin gama SuporteRO, promitem să ne implicăm din ce în ce mai mult în fotbalul românesc.

Până atunci, RONNY ți-a pregătit un nou clip de la meciul România-Grecia și te așteaptă, ca de obicei, să susțineți împreună Echipa Națională, din gradenă, de acasă, sau de oriunde ai fi.

Echipa Națională de Fotbal Feminin

La PENNY ne bucurăm să susținem pasiunea pentru fotbal alături de echipele naționale ale României, printre care și Echipa Națională de Fotbal Feminin. Dă play și urmărește-l pe RONNY în misiunea de a încinge spiritele la un nou meci de fotbal unde s-a strigat din toate puterile, la unison: ”Hai, România!„

Provocările lui RONNY

Alături de gama de produse SuporteRO, RONNY aduce pasiunea pentru joc și energie cât o galerie la fiecare meci al Naționalei. În plus, el e și mereu pus pe șotii. Așa că, nu ratează nicio ocazie de a provoca suporterii la distracție și uneori chiar și pe jucători. Chiricheș sau Răzvan Marin? Dă play și află care dintre ei a câștigat provocarea lui RONNY, dar și ce alți tricolori au mai intrat în joc.

Galeria RONNY