Vom susţine întotdeauna
ceea ce îi uneşte pe români.

Da, suntem diferiți. Dar când vine vorba de fotbal, suntem cu toții o echipă. Un grup de suporteri. Un cartier. Un oraş. O țară.

Venim din medii diferite, muncim în zone diferite, dar in ziua meciului ne pregătim cu acelaşi entuziasm să savurăm fiecare secundă de spectacol oferit de ai noştri. Pentru că indiferent de cât de mare e televizorul din sufragerie, că stăm la curte sau la bloc, că suntem tineri sau cu spirit tânăr, atunci când ne uităm la fotbal, trecem cu totii prin aceleaşi emotii.

Ne bucurăm împreună, sperăm împreună, ne întristăm impreună şi strigăm la unison „Hai, România!". Aceasta este adevărata victorie a fotbalului.

lar noi, la PENNY, vom susține întotdeauna ceea ce îi uneşte pe români.

Fotbalul ne aduce mai aproape

Poveștile de succes, cele care rămân cu noi, nu sunt întotdeauna despre un singur om sau despre un final pe care și-l amintește toată lumea. Sunt despre parcursuri, de multe ori anevoioase, pe care le străbatem împreună, fără să ne dăm seama.

De aceea ne bucurăm să susținem lucrurile care ne aduc mai aproape, iar fotbalul este cu siguranță o poveste pe care o scriem împreună.

Am întâlnit multe obstacole până acum.
M-au ajutat să fiu mai bună.

Laura Rus
Echipa Națională de Fotbal Feminin

Vom susține întotdeauna ceea ce îi unește pe români.
Sponsor al echipelor naționale de fotbal ale României.

Laura Rus

Un exemplu complet de tenacitate și ambiție, Laura Rus a început să joace fotbal în 2004, iar la 17 ani a ajuns la Pandurii Tg. Jiu. Este singura jucătoare care a înscris în meciurile amicale contra Statelor Unite și are participări în Champions League cu trei echipe diferite. În 2013 a reușit performanța de a fi golgheter Champions League cu Apollon Ladies.

Laura organizează Cupa Laura Rus la fotbal în sală, la Reșița, arătând tuturor cât de important e să pui accent pe dezvoltarea fotbalului la nivel local prin competiție.

Victor si Stefan

Victor Stancovici și Ștefan Moraru sunt coechipieri la România U16. Pentru ei contează foarte mult spiritul competiției, dar și dorința de a se ajuta reciproc și de a crește împreună.

Prieteni în viața reală, cei doi știu cât de importantă este rigoarea și disciplina pe teren, pentru a găsi cele mai bune soluții de joc, în timpul meciurilor.

Nu suntem frați, colegi sau prieteni.
Suntem mai multe de atât.

Victor Stancovici și Ștefan Moraru
coechipieri România U16

Vom susține întotdeauna ceea ce îi unește pe români.
Sponsor al echipelor naționale de fotbal ale României.

Mă puneau în poartă când eram mic.
Astăzi le sunt recunoscător.

Florin Niță
portar Echipa Națională

Vom susține întotdeauna ceea ce îi unește pe români.
Sponsor al echipelor naționale de fotbal ale României.

Florin Niță

Florin Niță a avut o copilărie dură, dar asta nu l-a descurajat. Rămas fără tată de la o vârstă fragedă, Florin a ajuns să muncească într-o fabrică de cozonaci, pentru a avea grijă de mama sa bolnavă. Chiar dacă era copil, munca nu l-a speriat.

A văzut în asta singura lui șansă pentru a-i ajuta pe cei din jur. Apoi a urmat o carieră în fotbal, care nu a fost deloc un drum lin. Au existat greșeli, retrogradări și momente de cumpană, dar dincolo de toate, Florin a mers mai departe, convins că viața te călește și te face mai bun.

A devenit campion al României, a cucerit Cupa și Supercupa României, iar astăzi joacă pentru Sparta Praga și apără poarta Echipei Naționale.

Octavian Popescu

Octavian Popescu este un jucător care s-a remarcat în ultimii ani prin inteligență și creativitate. Octavian a început în Bănie, unde a fost observat de un agent celebru, iar ulterior a ajuns la FCBS.

Tânărul jucător a făcut o figură frumoasă și la EURO în Ungaria. Rămâne de văzut unde îl va purta cariera pe Octavian, însă de un lucru putem fi siguri, viitorul echipei naționale îl include.

Nu visez să ajung mare vedetă.
Visez la naționala mare.

Octavian Popescu
România U21

Vom susține întotdeauna ceea ce îi unește pe români.
Sponsor al echipelor naționale de fotbal ale României.